Актуални новини

С помощта на картата на 100-те национални туристически обекта нагледно,  бързо и лесно  откривате желаните от вас обекти.

Можете да си съставите маршрути за вълнуващи пътувания из природните, исторически и културни  забележителности на България.

Направете своята виртуална разходка тук и подгответе своите пътувания из България...

На добър път !

Към картата

 

 

 
Вкаменената гора
Автор Софка Чангалова   
29 October 2010

В района на село Равен / Момчилградско/, в дълбок дол, наричан от местните хора "Габъз дере", се намира уникален скален феномен - Вкаменената гора. Тя е до самата вода, малко след мястото, където се сливат Буюк дере и поток Сап дере.

Последна промяна ( 29 October 2010 )
Продължава...
 
Вкаменената сватба
Автор Софка Чангалова   
16 October 2010

Природният феномен Вкаменената сватба /Кърджалийски пирамиди/ се намира на 3 км. източно от град Кърджали, село Зимзелен, близо до асфалтиран път и посещението й не представлява никаква трудност през всички сезони.

Вкаменената сватба е едно феерично природно творение, една истинска симфония в бяло и розово.

Последна промяна ( 08 November 2010 )
Продължава...
 
Караджов камък
Автор Георги Аврамов   
16 October 2010
Караджов камък е тракийско свещено място посветено на мъртвите. Разположен е в района на селата Мостово и Сини връх в община Асеновград. Оформя култов комплекс заедно с Белинташ и Кръстов връх.
Последна промяна ( 16 October 2010 )
Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 Следваща > Последна >>

Резултати 5 - 8 от 13
Copyright 2024 Туризъм в България: 100 национални туристически обекта, хижи, планини, природни забележителности, маршрути ....